marți, 13 martie 2018

Gânduri de sfârșit... de INDUCAS!

Au trecut mai multe luni de cand scriam primul articol pe blog despre comunitatea INDUCAS. Pentru mine aceste luni au fost o adevărată provocare și am avut ocazia să cunosc alte cadre ddiactice care au aceeași probleme ca și mine...
Acum că am ajuns aproape de final, trag linie și încep să mă gândesc care au fost așteptările mele și câte s-au realizat pe pacursul acestor luni! S-au propus teme de discuții și am vazut multiple puncte de vedere pertinente, puncte de vedere cu care am fost sau nu de acord, am citit despre experiențe de început de carieră didactică fericite și mai puțin fericite, am avut ocazia să învăț din exemplele prezentate de alți colegi..Am incredere in debutanți ca rezultatele vor fi dintre cele mai bune și, cel mai important, direct proportionale cu munca depusă..




” Un final de drum...însemnă un nou început – „În sfârșit am ajuns!” este ceea ce vreau să exclam, dar în acelasi timp, mă bucur  de călătoria de care am avut parte, alături de  profesori dornici de învățat...mentori sau debutanți.